CVH.kat

 

Programsko rješenje CVH.Kat je web aplikacija razvijena u ASP.NET MVC tehnologiji. Također su napravljeni servisi kojima klijenti mogu automatski preuzimati podatke iz baze. 

Aplikacija ima 3 glavna modula:

  • Katalog orijentacijskih novonabavnih cijena motornih vozila služi kako bi dao uvid u novonabavne cijene vozila koja se pojavljuju na hrvatskom tržištu. Može poslužiti za izradu osnovica za izračun premija kasko osiguranja ili kao osnovica obračuna štete na vozilu. Katalogom su obuhvaćena i tabelarno prikazana (s pripadajućim cijenama i osnovnim tehničkim podacima) većina motornih vozila koja su se ovlašteno prodavala na hrvatskom tržištu unazad 15 godina. Sadrži osobne i teretne automobile, motocikle, nadogradnje, priključna vozila, traktore te radne strojeve. 
  • Katalog orijentacijskih vrijednosti rabljenih motornih vozila služi kako bi dao uvid u vrijednosti rabljenih vozila koja se pojavljuju na hrvatskom tržištu. Služi za izradu osnovica za obračun davanja kod uvoza vozila ili prijenosa vlasništva te kao osnovica obračuna štete na vozilu. Katalogom su obuhvaćena i tabelarno prikazana (s pripadajućim vrijednostima i osnovnim tehničkim podacima) većina motornih vozila koja su se ovlašteno prodavala na hrvatskom tržištu od 2002. godine. Sadrži osobne i teretne automobile te motocikle. Orijentacijske vrijednosti rabljenih vozila u Katalogu određene su istraživanjima na hrvatskom tržištu rabljenih vozila. Ne sadrže popuste, akcije ili kratkotrajna sniženja uzrokovana eventualnim poremećajima na tržištu. Uključuju sva državna davanja: carinu, posebni porez (trošarina) i porez (PDV).
  • Katalog tehničkih podataka služi kao pomoć prilikom identifikacije vozila i popunjavanja službenih dokumenada pri registraciji vozila ili utvrđivanju tehničkih karakteristika vozila kod vještačenja. Katalogom su obuhvaćeni i prikazani podaci za većinu automobila i motocikala koji su zastupljeni na hrvatskom tržištu, u proizvodnom periodu za tekuću godinu izdanja Kataloga.
   Povratak na popis programskih rješenja
Ključ uspjeha naših projekata je u odabiru kvalitetnih ljudi i njihovom stalnom usavršavanju. Posjedujemo niz industrijskih certifikata kao što su: MCPD, MCTS, MCITP, CompTIA A+