Programska rješenja

 

Projektiranje i razvoj softvera

 "Razvoj softvera je izazovan posao za koji su potrebni kvalitetni ljudi, profesionalni pristup i dobar odabir tehnologija. Tim redosljedom." 
- Robert Merkša, dipl. ing. rač., voditelj razvojnog tima

 

Nudimo rješenja za Windows  Web platforme te u skladu s trendovima pratimo razvoj mobilnih aplikacija i aplikacija u oblaku (Windows Azure).  

Razvojni tim

Naš razvojni tim sastoji se od stručnjaka različitih profila koji mogu obaviti najsloženije zadatke.
Kontinuirano se obrazujemo i pratimo suvremene trendove u razvoju softvera čime osiguravamo tehnološku relevantnost i ažurnost naših rješenja. Naši zaposlenici posjeduju brojne certifikate kao što su MCPD, MCITP, MCTS i drugi.
I kao tvrtka i kao pojedinci imamo veliko iskustvo u implementiranju različitih softverskih rješenja, prvenstveno u području poslovne primjene.

Pristup

Projektima pristupamo pedantno i sa razumijevanjem. Za uspjeh projekta bitno je dobro definiranje projektnih zadataka i njihovo praćenje kroz čitav ciklus razvoja. U praksi često nije moguće precizno definirati sve zahtjeve u početnoj fazi, pa za vođenje projekata koristimo SCRUM metodologiju, što nam omogućava da pratimo razvoj i pravovremeno reagiramo na svaku novu situaciju.

Tehnologije

Razvoj naših rješenja baziramo na suvremenim softverskim tehnologijama, od kojih bismo izdvojili:

  • široki spektar Microsoftovih tehnologija (.NET framework, ASP.NET, Windows Forms, WPF, WCF, Visual Studio, Microsoft SQL Server, Microsoft ALM tools, Microsoft Azure)
  • Web tehnologije općenito, uključujući i danas vrlo aktualne open-source frameworke kao što je Angular, Node itd.
  • mobilne tehnologije, s naglaskom na Android rješenja
  • cloud computing, tj "računalstvo u oblaku" - naš razvojni tim je među prvima u Hrvatskoj implementirao rješenja bazirana na Microsoft Azure cloud platformi.

Dodatno želimo naglasiti činjenicu da tvrtka Inter-net svojim kompetencijama pokriva sve aspekte informatizacije - od infrastrukture (hardverske i softverske) do projektiranja i implementacije specifičnih programskih rješenja prema zahtjevima i potrebama korisnika. Drugim riječima, možemo vam ponuditi informatička rješenja po principu "ključ u ruke".

Windows razvoj

U razvoju Windows aplikacija koristimo Windows Forms tehnologiju i DevExpress kontrole za izradu korisničkog sučelja, CSLA framework za izradu poslovnih objekata i Entity Framework za pristup bazi podataka.

Web razvoj

Za razvoj web aplikacija koristimo Microsoft ASP.NET MVC tehnologiju, Telerik kontrole za korisničko sučelje, Ninject za IoC i Entity Framework za pristup bazama podataka.

   Povratak na sve usluge
Ključ uspjeha naših projekata je u odabiru kvalitetnih ljudi i njihovom stalnom usavršavanju. Posjedujemo niz industrijskih certifikata kao što su: MCPD, MCTS, MCITP, CompTIA A+