Poslovna inteligencija

 

Rješenja za poslovnu inteligenciju

Iskoristite podatke koje stvarate u svakodnevnom poslovanju i pretvorite ih u tržišnu prednost. Izvucite informacije i dobit iz podataka koje posjedujete. Integrirajte podatke te preko SharePoint portala i doživite novi pogled na svoje poslovanje.

Kroz specijalizirane timove nudimo cjelokupnu uslugu izrade sustava poslovne inteligencije. Od analize poslovanja, preko dizajna i implementacije infrastrukture do razvoja specifičnih poslovnih rješenja, instalacije kod korisnika i tehničke podrške. Rješenja su temeljena na vašem poslovanju i vašim potrebama i imaju za cilj izvlačenje maksimalne količine povratnih informacija iz podataka koji se sakupljaju kroz svakodnevno poslovanje.

Sa tehničke strane, rješenja se zasnivaju na Microsoft tehnologijama. Za razvoj i implementaciju rješenja koristimo SQL Server, SQL Server Analisys Services, SQL Server Integration Services, SQL Server Reporting Services, Sharepoint Services, Excell, PowerPivot (Tabular data model) te ostale relevantne Microsoft tehnologije.

   Povratak na sve usluge
Ključ uspjeha naših projekata je u odabiru kvalitetnih ljudi i njihovom stalnom usavršavanju. Posjedujemo niz industrijskih certifikata kao što su: MCPD, MCTS, MCITP, CompTIA A+